Anmeldelser & artikler

Christianskirkens Drenge- & Mandskor

Fredericia

Stiftet den 10. april 1966

Avisanmeldelser & artikler fra pressen

Når Christianskirkens Drenge- & Mandskor optræder til koncerter, har der undertiden været skrivende journalister til stede, som har skrevet anmeldelser af vores koncerter. Korets medlemmer har desuden deltaget i forskellige artikler i pressen i andre anledninger. Du kan læse et udpluk af disse anmeldelser og artikler herunder.

Salmer, sammenhold og søndagsbetaling...

- Fra Fredericia Dagblad - skrevet af Thomas Juul - december 2007

 

"Det er blevet sværere at rekruttere til Christianskirkens Drenge- & Mandskor, men de unge medlemmer er meget engagerede og glade for juletiden, som er lig med ekstra indtjening." Læs hele artiklen

Rasmus og Arvid på 11 og 10 år er aktive i Christianskirkens Drenge- og Mandskor...

- Fra Fredericia Dagblad - skrevet af Mads Thybo Hansen - november 2008

 

"Lørdag morgen fik Arvid Krag og Rasmus Gøtke på henholdsvis 10 og 11 år ikke lejlighed til at sove længe og dase derhjemme på drengeværelserne. De er begge aktive i Christianskirkens Drenge- og Mandskor, og lørdag formiddag lagde en gruppe drenge fra det kor stemmer til en cd-optagelse i Christianskirken." Læs hele artiklen

De kan fejre sølvbryllup med Christianskirkens Drengekor...

- Fra Fredericia Dagblad - skrevet af Marianne Husted - maj 2009

 

"Christian Høberg og Thomas Eriksen har som de eneste været aktive i koret i 25 år." Læs hele artiklen

Kendt kor i skønklang...

 

- Fra Fredericia Dagblad - maj 2011

 

"Gauerslund Kirke får tirsdag den 31. maj klokken 19.30 besøg af et af Fredericias dygtige kor, Christianskirkens Drenge- og Mandskor." Læs hele artiklen

Händel i storform i Christianskirken...

 

- Fra Fredericia Dagblad - skrevet af Lars Zachariassen - december 2011

 

"De er smukke og melodiskønne - arierne. Dramatiske, lyriske og manende til eftertanke. Ligesom korsatserne er det."

Læs hele artiklen

Bredstrup Kirke fyldt med julemusik...

- Fra Fredericia Dagblad - skrevet af Lars Zachariassen - december 2013

 

"Drenge- & Mandskor spredte julestemning." Læs hele artiklen

Drengekor skal synge julen ind for danskerne...

- Fra Elbo-bladet - skrevet af Kirstine Holst - december 2014

 

"Christianskirkens Drengekor skal i år synge julen ind for danskerne i Radioens P2." Læs hele artiklen

Christianskirken synger for 100.000...

- Fra Fredericia Dagblad - december 2014

 

"Radiolyttere fra hele landet kan i juledagenegå i kirke i Fredericia." Læs hele artiklen

Fredericia-kor skal synge i Peterskirken i Rom...

- Fra Fredericia Dagblad - oktober 2015

 

"Sangerne fra Christianskirkens Drenge- og Mandskor ser frem til en helt særlig oplevelse på mandag 12. oktober."

Læs hele artiklen

Lørdag træder Martin ind på Grand Prix-scenen

- Fra Fredericia Dagblad - skrevet af Steen Tue Bjerborg - februar 2016

 

"Der er umiddelbart langt fra Christianskirkens Drenge- og Mandskor til Dansk Melodi Grand Prix." Læs hele artiklen

Kor henter gamle svende hjem til jubilæum...

- Fra Fredericia Dagblad - skrevet af Morten Kiilerich - marts 2016

 

"Næsten på datoen fejrer Christianskirkens Drenge- & Mandskor sin forestående 50-års dag." Læs hele artiklen

Händel hiver hiphop i haserne...

- Fra Fredericia Dagblad - skrevet af Morten Kiilerich - marts 2016

 

"Der er masser af gode klassiske korværker at lære og synge." Læs hele artiklen

Klassiske korkoncerter tværs af Lillebælt...

- Fra Fredericia Dagblad - skrevet af Lisbeth Larsen - maj 2016

 

"Lillebæltsområdet fyldes med skønne klassiske toner og smukke stemmer første weekend i juni, når der afholdes korkoncerter i Fredericia lørdag 4. juni og i Assens søndag 5. juni." Læs hele artiklen

Copyright © 2017 Christianskirkens Drenge- & Mandskor